Arbeidsrechtelijke Aspecten Zelfsturende Teams

Jacqueline Caro, advocaat gespecialiseerd in arbeidsrecht, verzorgt binnenkort een workshop 'Arbeidsrechtelelijke aspecten zelfsturende teams'.

Tijdens deze workshop leidt zij u langs de diverse arbeidsrechtelijke obstakels en geeft u praktische tips en handvatten. Zij wijst de weg bij de problemen waar teams mee kunnen worstelen bij langdurige arbeidsongeschiktheid, disfunctioneren en arbeidsconflicten. Dit alles aan de hand van jarenlange ervaring in het arbeidsrecht, grondige kennis van de ontwikkelingen in de wet, maar ook binnen de zorgsector.

Verandering
Veel organisaties zijn ingrijpend aan het veranderen op het terrein van de inzet van personeel. Agile werken en zelfsturende teams worden in grote getalen ingevoerd. Binnen de langdurige zorg zijn meer organisaties niet dan wel bezig met Rijnlands organiseren. Deze nieuwe besturingsvisie levert veel goeds op voor organisaties. Toch zijn er ook juridische haken en ogen, arbeidsrechtelijke valkuilen.

Ontwikkeling Arbeidsrecht
Het arbeidsrecht is ook in ontwikkeling. De Wet werk en zekerheid heeft het arbeidsrecht flink opgeschud. De nieuwe regering heeft bovendien daar al weer diverse wijzigingen voor in petto. Hoe pakt het arbeidsrecht uit voor zelfsturende teams, en vooral, waar moet u rekening mee houden en op voorbereid zijn.

Voor wie?
Directeuren, managers, HR-professionals, maar uiteraard ook - en misschien zelfs vooral - voor coaches en iedereen die in een team werkt of daarmee te maken heeft.

Aanmelden
Of wilt u meer info? Stuur ons een mail. Na ontvangst van uw aanmelding met contactgegevens ontvangt u van ons een bevestiging van inschrijving.

Workshop Dossieropbouw in Arbeidszaken
Wij kondigen u alvast aan dat wij op maandag 18 december a.s. een workshop 'Dossieropbouw in arbeidszaken' organiseren, van 14.00 tot 16.00 uur. U kunt zich ook al voor deze workshop opgeven.


Datum

Vrijdag
24 november 2017

Locatie
PMT Training Centre, Tupolevlaan 41, 1119 NW Schiphol-Rijk

Tijd
14.00 tot 16.00 uur

Trainer
Jacqueline Caro Arbeidsrechtadvocaat 
www.werkenwet.nl

Kosten
Slechts € 50,- ex. BTW

NB: Voor dit bedrag krijgt u niet alleen toegang tot de workshop, maar verkrijgt u ook tot een half uur gratis advisering binnen drie maanden na de workshop.

Aanmelden
Of wilt u meer info? Stuur ons een mail.